středa 25. dubna 2012

Vlaky a hvězdy a listy a...

Za sebou mám víkend v Praze. 
Okusila jsem cestu vlakem RegioJet a musím říct, že pokud budu mít kdykoliv možnost využít jejich spojů, udělám to! S běžnými vlaky nesrovnatelné a narozdíl od Pendolina výborná káva a absence hnusných baget. O nesrovnatelné ceně ani nemluvě...
Utratila jsem spoustu peněz na Rokajlfestu, kde se z původně zamýšlené hodiny stráveného času nakonec staly víc než dvě hodiny, příjemné a nečekané setkání následované příjemným obědem, cesta do Spirály, další dvě hodiny ve společnosti stejně (rokajlem) postižených žen, ubytování, přesun do Starbucks na Kulaťáku, kde když skousnu to příšerně předražené a příliš slabé kafe, se příjemně sedělo a povídalo. A na večer procházka centrem, kde jsem zjistila, že ačkoliv jsem v Práglu dva roky žila a nesčetněkrát ji předtím i potom navštívila, nikdy jsem nebyla za tmy na Karlově mostě. Až teď.
Nestihly jsme (samé ženské) jen výjezd na žižkovský vysílač! Tak příště :-)

Poslední dobou dělám akorát na zakázkách. Na svý věci čas nemám. Zatím. Taky čekám na jeden telefonát a mám z toho rozporuplné pocity... Já o vystoupení v TV nijak nestála a nestojím. Ale když už mě tam někdo navrhnul a a já se po několika dnech rozhodování odhodlala tam jít, čekala bych, že mi taky někdo VČAS řekne kam a kdy mám přijít a co mě tam čeká... 
Dál jsem byla požádána, abych připravila program na jednu akci. Ovšem vzhledem k dosud poněkud divnému přístupu lidí, na kterých závisí zveřejnění informací, bych se na to nejradši vy...kašlala... Protože je mi jasný, jak to dopadne... Investuju čas a prachy na nic.

Jeden pokus čistě pro sebe: 


A asi 2/3 jedné zakázky (náušnice s broží a přívěsek), s posledním kouskem jsem měla jistý úmysl, který nevím, jestli nastane (vzhledem k situaci s TV):