pondělí 7. června 2021

NĚCO SKONČILO, ABY JINÉ MOHLO ZAČÍT

Poslední článek jsem napsala víc jak před rokem. Strašně rychle to uteklo. A tím úplně posledním pravděpodobně zůstane tenhle článek.

Asi každého ten pitomý rok nějak změnil. 

Nějak jsem si dala do pořádku hodnoty. Ne nijak převratně, ale uvědomila jsem si pár věcí, který jsem brala jako samozřejmost a došlo mi, že zas až taková samozřejmost to není. Rodina. Ne, není to klišé, protože být od rodiny v situaci, kdy ani nevíte, kdy je zas budete moct vidět naživo a ne jen online, mi ty priority trochu srovnalo. Svoboda. Pohybu, rozhodování, myšlení, názorů...

V krizi mně pomáhá jít dělat něco novýho s novýma lidma, který jsem do té doby neznala. S novýma lidma to moc neklaplo, když člověk většinu času musí sedět buď v práci nebo doma, ale vloni v květnu během lockdownu, kdy jediné, co šlo dělat, bylo chodit do lesa, jsem si konečně koupila svůj vlastní foťák.

A tak jsem tomu trochu propadla... Tahám ho s sebou skoro pořád a učím se... Samoučím.

Najdete mě na Instagramu, kde jsem sice už pár let, ale až během loňského roku jsem mu pořádně přišla na chuť. 

Dá se tam i psát a občas tam to i dělám. Pod fotkama. 

@mischka.anna    https://www.instagram.com/mischka.anna/

Tak se tam třeba uvidíme. Budu moc ráda.



7 komentářů:

  1. opravdu dlouhá doba, tak ať se ti daří

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojte, nevím jak jste na tom vy, ale třeba já, když jsem nedávno dělal své zkouškové, tak jsem z toho byla naprosto na prášky a to doslova... Hodně mi pak museli pomáhat jak kamarádi, tak i třeba takový pomocníci v podobě cbd kapslí , kterým budu asi do konce života vděčná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nazdár a ať se daří. A co vyšívání s korálky? Platí ten Etsy obchod tady vpravo v odkazu pořád? Že bych se konečně rozhoupala něco si koupit...

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně tak, s tím se nedá jinak, než souhlasit! Já teď nad tím, že něco končí a něco jiného začíná debatuji doma skoro denně, protože dcera přestupuje na střední školu. Vybrala si zajímavou školu, kterou najdete také pod zkratkou SSJS. Neznáte ji někdo náhodou? Mě totiž moc zaujala, ale nikoho odtamtud neznám.

    OdpovědětVymazat
  5. Našel jsem Mr. Pedro na blogu od někoho, kdo ho doporučuje každému, kdo hledá půjčku. Byl jsem tak nadšený a motivovaný být v této pozici finanční svobody, protože moje rodina hladověla, oslovil jsem pana Mr. Pedro v žádosti, kterou jsem mu řekl, můj životní příběh o finanční situaci, pošle mi formulář žádosti, abych vyplnil své údaje, což jsem udělal, poté, co mi poslal smlouvu o půjčce, předal jsem ji svému právníkovi k vyřízení podívejte se a poraďte mi jak dál. Podepsal jsem smlouvu o půjčce poté, co byla moje půjčka schválena před několika hodinami, banka mě kontaktuje ohledně převodu prostředků a poplatků, které musím uhradit na přepážce banky. bylo velmi příjemné pracovat s panem Pedrem a velmi mu děkuji za pomoc, kterou mi poskytl a která opravdu pomohla mé rodině hladovět. Kontaktujte prosím Mr. Pedro na e-mailu: pedroloanss@gmail.com, protože je vždy zaneprázdněn, ale mají s ním také dalšího profesionálního spoluhráče.

    OdpovědětVymazat
  6. Thanks for your passion in making this blog so informative

    OdpovědětVymazat