pondělí 13. dubna 2009

Proč to nezkusit?

Už jeden blog mám. Je anonymní. Tedy pro většinu lidí je anonymní. Jenže mi to přestává stačit. Věnuju se tak trošku kreativním činnostem a tam je publikovat nechci. Proto vzniká tenhle blog, právě tady. S angličtinou jsem trochu naštíru, jakožto věčný začátečník zvládám akorát základní fráze a základní slovní zásobu, takže jsem schopná pochopit obsah psaného, nikoliv však již vyplodit smysluplnou větu, takže ráda nakukuji do cizích blogů, nicméně na reakci se nezmůžu :-)

Tento blog bude o mém tvoření. Já vím, že to teď dělá kdekdo, ale to neznamená, že já nemůžu být další z tisíců, desetitisíců... Ve své sebestřednosti si troufám tvrdit, že i já mám co nabídnout a že se tu objeví věci originální...

4 komentáře:

  1. Ahoj Mischko, v klubu Dam :) jsem si všimla, že si vedeš blog na tady na Blogspotu. Přeju, ať se daří a bud tě pozorně sledovat! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, velice mě zaujal šitý náramek...a chtěla bych poprosit o návod..pokud to neni nejakej ,,vyrobni tajemnstvi,,:)...byla bych opravdu moc vdecna za poskytnuti tohoto navodu..je to fascinujici..jste opravdu sikovna..predem dekuji za odpoved:)..v pripade potreby se ozvete na muj mail... LucikNovota@seznam.cz dekuji a nashledanou:)

    OdpovědětVymazat
  3. Pro Lucika: je mi líto, ale žádný návod neexistuje. Náramky vznikají v mé hlavě a podoba se rodí až s tím, jak na náramku pracuji. Způsob, jak našívat korálky na podklad lze najít ve spoustě brožurek, které se dají koupit v hobby obchůdcích a knihkupectvích. Zbytek záleží čistě jen na Vaší fantazii ;-)) Přeji hodně zdaru.
    Šperky, které vyrábím, jsou autorské, moje vlastní, nejsou podle žádných návodů, jsou to originály. A mám zájem na tom, aby to tak zůstalo :-)

    OdpovědětVymazat