pondělí 6. ledna 2014

Nemůžu...

Špatný je to. 

Nemůžu sem psát. Nemůžu psát všechno, co bych chtěla. Nemůžu psát ani trochu toho, co bych chtěla. Nemám to kde vykecat. Nemám SE kde vykecat. Vlastně mám momentálně pocit, že sem nemůžu psát vůbec nic. Že nemůžu psát ani nikam jinam vůbec nic...

Kromě fotek svých šperků a článcích o nich. Zjevně neškodný obsah. Který se nemůže nikoho dotknout, nemůže být špatně pochopen a nemusím vysvětlovat, jak jsem co myslela a nemyslela...

Přástevník jitrocelový - už je fuč u nové majitelky :-)



A nové spajkové náušnice se šutrama:



7 komentářů:

  1. Hmm, já už toho taky nechala, tak na šperkový blog dávám fotky třikrát do roka... Je to trošku paradox, že se musíš tak hlídat u sebe 'doma', sázela bych na vztahovačnost, hnidopišství, netoleranci a závist? A teda ještě prachobyčejnou blbost.
    PS: Jak se Ti líbil Levhart? Mně moc, hádám, že už jsi ho taky přečetla :)

    OdpovědětVymazat
  2. To ani ne, je to spíš obava preventivní, ale když už nějakou dobu vím, že to tady čtou některé konkrétní osoby, tak to vědomí mně prostě nedovoluje už skoro nic...

    ad Levhart: ještě jsem nečetla, dala jsem ho tatínkovi k vánocům a až ho přečte, přečtu si i já :-) Ale těším, se, nemůže si to vynachválit, tak jsem zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  3. Mischko, k tomu je asi zbytečný něco psát, já to tak udělala, protože nesnáším přesně tohle internetové handrkování. Názor, ale na danou věc samozřejmě mám :-) Pokud se chceš vyjádřit a navíc ještě na svém soukromém blogu, pak to napiš. Komentáře můžeš pak případně promazat nebo diskuzi odkázat k příslušnému příspěvku na FB :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jo a ještě jsem si myslela, že je to můra, když jsme ho viděla na FB a on je to přástevník, každopádně opět vynikající práce! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mahynka: To není ani tak internetové handrkování (na to jsem zvyklá a s tím si poradit dokážu), to je prostě jen ten pocit nesvobody. Čtou to lidi, kteří mě znají osobně. A o tom to je.
    A díky za hezká slova :-)) Mně to jako můra připadá, aspoň v angličtině je to Wood Tiger Moth :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Přástevník, toho jsem obdivovala už jako předškolák.
    Teď ho vidím po dlouhé době tady; ach!

    Nojo,je to divný - vědět, že někdo, koho znám v současné době ze současného osobního života, mě čte. Lepší nevědět.
    Já vím jen o dvou kamarádkách ze staré party, že mě čtou. A to mi nevadí. Když si představím, že by mě četl někdo z kolegů a dokonce z pár konkrétních z nich, tak to nevím, co bych si počala. Asi bych dělala, že nic, že to nečtou, a doufala, že zas tak děsně zajímavá nejsem a brzo zapomenou, že můj blog existuje.
    Ale kdyby někdo z nich měl narážky, to by byla hrůza!! Kdyby nějakej hajzlík naznačil, že mě čte a že to řekne některým konkrétním jiným lidem, tak to nevím.
    Si tak představuju.
    Prostě já hraju na to, že nemůže být pro nikoho z mého okolí zajímavý můj blog číst.

    OdpovědětVymazat
  7. Liško, však ten přástevník je taky inspirace od tebe ;-) I když toho medvědího mám pořád v záloze, tenhle na mě právě při hledání vhodné fotky vykouknul taky a líbil se mi ještě víc, takže holt přišel na řadu dřív než přástevník medvědí :-))

    Už dávno nepíšu tak, jak jsem psávala kdysi na svém prvním blogu, ten byl úplně anonymní a nebylo na něm nikdy nic, co by mě nějak identifikovalo, což mi dávalo velkou svobodu v tom, o čem a jak psát. Tady je to jiné - kvůli tvorbě. Ale zas jsem to donedávna brala ještě pořád jako možnost se občas vypsat z nějakého splínu, jenže s tím je teď asi konec... Buď to časem dokážu ignorovat (to vědomí, že někdo konkrétní bude "vědět") anebo holt pro vykecávací ublognutí zřídím ještě jeden blog...

    OdpovědětVymazat