pátek 8. října 2010

Modrozlaté, zelené a modrofialové...

Dlužím ještě zbývající dva kousky z větší zakázky:




A jednu novinku - trošku zas něco jiného, co jsem ještě nedělala, ale nabízí to spoustu dalších možností:


11 komentářů:

  1. Beautiful pieces!!
    Congratulations!!

    OdpovědětVymazat
  2. ako sa robia tie kruhy?

    OdpovědětVymazat
  3. Hm. Tvorbě těchto šperků se věnuju už cca 5 nebo 6 let. Jsou v tom stovky hodin práce. Spousta omylů a hledání. Nikdy jsem nikomu nepoložila takovýto dotaz.
    Tam, kde jsem, jsem jenom díky sobě. Eventuelně díky volně dostupné literatuře, kterou jsem si sama našla (nebo použila přítele gůgla).
    A především díky velkému zájmu o tuto věc.

    Máš dojem, že po tom všem poskytnu jen tak, beze všeho, pracovní postup každému anonymnímu žadateli???

    OdpovědětVymazat
  4. no ked som sa pytala na inych blogoch tak mi rovno napisali link na navod. ak mi to povedat nechces staci napisat, ze autorske tajomstvo a hotovo, nemusis byt neprijemna

    OdpovědětVymazat
  5. Co takhle přítel Gůgl? Nechce se ti ztrácet čas s vyhledáváním, když to za tebe můžou udělat jiní a ihned ti to poskytnout?
    Anebo slovíčko "prosím"? Nebo slušná zpráva na mail?
    Zlatko, mně nedělá problém poradit, dokonce, ač tomu nemusíš věřit, to občas i udělám. Je ovšem rozdíl slušně požádat o konstruktivní radu nebo anonymně vybafnout a ještě se divit - viz tvůj koment výše.

    OdpovědětVymazat
  6. priatel gugl nepomohol, preto sa pytam. anonymne preto, lebo si nebudem zakladat nejaky ucet kvoli jednej otazke. mas pravdu, tomu ze ti nerobi problem poradit teda neverim.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Mischko,tva dilka jsou puvabne umelecke kousky. Tva zrucnost a napaditost nazna mezi:)) Preji krasny tyden,pa,Monika.

    OdpovědětVymazat