středa 19. ledna 2011

Úplněk?

Až poslední zhruba tři roky pozoruju, že na mě podobné záležitosti jako úplněk nebo i nov působí. Většinou hůř spím. Jsem protivná a startuju na první našlápnutí. Všechno mě štve nebo mě naopak neštve nic... Začnu řešit věci, nad kterýma bych jindy jen mávla rukou... Anebo upadnu do totální letargie...
Tentokrát nebýt toho, že to někdo někde řek nebo napsal, ani bych to nezaznamenala... I když - to vlastně ještě nemůžu vědět, protože spát jsem ještě dnes nezkusila - když tedy pominu to asi hodinové totální večerní zmrtvění u kafe na gauči.

Vkládám jeden z posledních kousků, ještě nevím, jak s ním naložím. Jestli půjde do prodeje nebo si ho nakonec přece jen nechám... Ať tak nebo tak, je k němu i náramek (jen není možnost ho vyfotit), momentálně se dokončuje prstýnek a budou asi i jednoduché náušnice. Prostě tentokrát kompletní souprava :-)


Na poslední fotce přece jen ještě opakovaná černošedostříbrná souprava na zakázku - je trošičku jiná, náhrdelník má světlejší přívěsek než u té minulé:

7 komentářů: