úterý 16. srpna 2011

OKURKOVĚ :-)

Okurková sezóna. 
V práci klid, přede mnou ještě týden dovolené a pár dní. Doma nemocnej chlap, kterej odmítal jít k doktorovi, i když sebou jeden den ráno málem praštil, až už horečky trvaly víc jak týden, tak mu nic jinýho nezbylo... Začínající zápal plic. Jeden by řek, že dospělej člověk by měl vědět, co dělá, že... Občas je možno pozorovat selektivní hluchotu nejen u dětí, který odmítají slyšet věci jako "jdi si uklidit do pokojíčku" nebo "proč nejsi ještě převlečená?", ale taky u starších jedinců...
Tak trošku šiju, před dokončením je náhrdelník, co mě k němu inspirovala jedna fotografie a dnes jsem konečně zahájila práci na větší zakázce. No, příští týden nebudu muset do práce, tak doufám, že tím trošku pohnu :-) Bo v září mě čeká 14 dní na horách, juchůůů! Těším se!
Napsala jsem během posledních týdnů dva články na Fler.cz, něco o historii šitého šperku a taky pár rad a ukázek, tak koho to zajímá, může si počíst :-)

A jeden poslední hotový kousek:


5 komentářů:

  1. Das ist wunderschön geworden!

    OdpovědětVymazat
  2. Mischko, moc pěkný šperk, hned mi nakočil západ sluníčka, co jsem onehdy lovila do foťáku ;-) Jo a o selektivní hluchotě mi povídej! Ačkoliv, momentálně jí trpím já, páč se nechci nechat dostrkat k doktorce též...

    OdpovědětVymazat
  3. Thank you, Boricua and Kritti :-)

    Janah: děkuju a taky ji občas mám (tu selektivní hluchotu), ale fakt zřídka ;-) I když kvůli doktorům určitě ne, já jsem na sebe většinou hodně opatrná ;-)) a s horečkama bych do práce nikdy nechodila - už s ohledem na kolegy.

    OdpovědětVymazat
  4. No, tak jsem se podívala na návod jak se to dělá, a myslím, že mi to nehrozí - na to vážně člověk musí mít nekonečnou trpělivost. A z prací pana Petersena jsem měla bradu spadlou až na kolena - to je naprosto neuvěřitelné!!!

    OdpovědětVymazat