úterý 5. března 2013

Maličkosti

V sobotu v Praze. Výsledkem uchozené nohy a křeče v prstech, hromada krásného materiálu, několik nádherných kamenů ulovených na mineralogické burze a prázdná peněženka...
Krásný materiál je inspirující... Ten nápad, který jsem v hlavě poslední skoro dva měsíce urputně dolaďovala a vymýšlela a nakupovala potřebné věci a zkoušela, jsem během pěti minut doslova zahodila. Nevím, jak to dopadne a jestli to vůbec nějak dopadne, ale ta momentální představa mě neskutečně láká a já doufám, že výsledek za necelé tři měsíce se aspoň trošku přiblíží tomu, co mám prozatím jen v hlavě...
A taky mám už určenou soupeřku... a myslím, že je to bez šance :-) Ale co, hlavní je se zúčastnit, ne? ;-)

Úlovek ze sobotního Geosvěta:


Maličkosti - 2 brože vyrobené během poslední doby:



Po delší době jsem si taky střihla háčkovanej šlauch v černobílé kombinaci :-))






A aby toho nebylo málo, začala jsem ještě jednu o něco málo větší záležitost - to než se úplně zanořím od 1. dubna do soutěžního kusu... 
Výroba tentokrát bude probíhat tak trošku on-line, uvidíte tady, jak práce pokračuje (pokud tedy nebudu jezdit z práce domů až za tmy a budu moct práci vyfotit za denního světla).
Na obrázku papírový nákres, tvar překreslený na LSS a "očička" z polymerové hmoty Fimo, který jsem vyrobila už tak před rokem a půl a na nic nepoužila a doteď ležely v piksle a vesele se na ně prášilo... Dostaly glazuru z křišťálové pryskyřice ještě v sobotu večer po příjezdu z Prahy. Mám jich ještě hromadu, tohle je jen pět z nich:


2 komentáře:

  1. Ahá, tady je začátek náramku z oček. Šla jsemproti proudu času a vypátrala ho. Líbí se mi vzor na broži, co je dočervena. Je pěkně sladěný barevně. Ách!
    Tenhle blog je pro mějedno z mála míst,kam chodím nasát jarní pestré barvy,když zima odmítáodejít a navaljena nás zase bílo. I když krásné bílo.

    OdpovědětVymazat
  2. Liško, očiček jsou doma ještě hromady, nejspíš jsem s nima ještě neskončila :-) Akorát se nacházím momentálně ve stádiu útlumu totálního, tak nevím kdy se mi vrátí nějaká invence a taky chuť něco novýho vymýšlet :-)
    Chci jaro! nakoupila jsem si hromadu nových krásných hader a nemůžu je nosit!!!

    OdpovědětVymazat